Tatarucingan Sunda 2.1.4 Apk+Mod (unlimited money)

Tatarucingan Sunda 2.1.4 ApkMod unlimited money

Latest Version of Download Tatarucingan Sunda APK MOD, Unlimited Money Download – for android Puzzle Mobile Game Detail.

Game: Tatarucingan Sunda
Category: Puzzle
Version: 2.1.4
ID: com.FalconApp.Tatarucingan

Download Tatarucingan Sunda Game Screenshot

Tatarucingan Sunda 2.1.4 screenshots 1

Short description of Tatarucingan Sunda APK MOD Game – Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng “klue” na. Deurr… we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar “lampu koneng”, inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “lampu beureum”. Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik (perlu koneksi internet).

Upami aya gambar anu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.

Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring anu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
Game of Tatarucingan Urang Sunda
This game is specifically for those who understand Sundanese. Tatarucingan in Indonesian is guessing.

Urang Sunda nu recipe for kana tatarucingan mango is downloaded ah! The funny brain is funny.

How to Maen:
The way the maenna is skilled. I just guessed that Naon had been questioned. Perhatikeun picture of sareng “klue” na. Deurr … we answered. Upami really froze 5 points, getting wrong with teu nanaon moal deducting points.

Gunakeun’s bullet upami, carana push the picture “koneng lamp”, remember sakali ngagunakeun point deduction minus 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “beureum lamp”. Kenging is free 30 points. The requirement is that you have watched the video appearing for 15-30 seconds (need an internet connection).

Upping my picture is clear, click on the image (at the far left) so you can display the image of the image. Click on the image below.

Wilujeng is playing lur ah!
Mugi entertained.
Suggestions from Sinareng are the critics of Diantos Mango, but through commenting on the application or symmetrical email, I will be listed.

Sound Credits:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
– Pembaruan rutin
– Optimasi

Tatarucingan Sunda 2.1.4 Apk+Mod (unlimited money)
Scroll to top